Ytterst på Torskeholmen - midt i universitetsbyen Grimstads indrefilet - blir man vant til å tenke 360 grader. Ikke bare i en sektor.
Når man skal leve av å tilby forretningssystemer i henhold til vår forretningside – med lave inngangskostnader, ingen oppsigelsestid og transaksjonskostnader – og i tillegg ikke ønsker å fakturere høye konsulenthonorarer, må man vite hva man holder på med. Det gjør vi.
Det er ikke firmaet Novare AS som har erfaringer og kunnskaper, men vi som jobber her – og våre nære samarbeidspartnere. Som du kan se av informasjonen om de erfaringer vi sitter inne med - se menypunkter til venstre - er de meget omfattende.

Og vi tror at det blir bedre systemer av at de som utvikler dem, har stor og omfattende kompetanse fordelt på få hoder, enn om tilsvarende erfaringer og kunnskaper er fordelt på mange hoder. Så må man innhente spisskompetanse når det er aktuelt.
 

Vi er en systemutvikler som leier ut lisenser, basert på egenutviklet systemplattform.
Vi er også en tjenestetilbyder som tilbyr tjenester basert på lisensene.
Systemet kan tilpasses hver enkelt kunde uten programmering.

Nedenfor er noen eksempler på webapp-løsninger vi tilbyr.


Alle i aktivitet
Hovedhensikten med utvikling av løsningen for Aktivitetsapp, var at kommunen skulle ha muligheter til å gi barn fra familier med dårlig råd, muligheter til å delta på forskjellige typer aktiviteter – og at det skulle skje uten at barna ble stigmatisert.
Les mer om løsningen i en webapp. Den kan også lastes ned som app, som heter 'Novare'

Du kan laste ned en ppt-presentasjon av løsningen her, om systemet her og om utvidelsesmuligheter her.

Elektronisk kort
I prinsipp er det to varianter. Den ene er at man sender elektronisk kort til registrerte personer (medlemmer/ forbindelser). Den andre er at interesserte registrer seg selv, og får automatisk tilsendt elektronisk kort. Les mer.

Medlemskap
Systemet inneholder all funksjonalitet som skal til for organisasjoner som ønsker en enkel, moderne løsning for å tegne nye – og fornye – medlemskap. Med betaling. Les mer.